| katara lejant | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 27 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: katara lejant Çarş. Nis. 22, 2009 5:12 pm | |
| ad iremnur soyadı barkan ben avatar olan betülden nefret ederim zutaracıysa ağzını burnunu dağıtmak isterim.voleybol oynamayı ve bisiklet sürmeyi çok seviyorum.gitar çalmayı hiç sevmiyorum.avatar çizgifilmini hiç izlemedim ama güzel olduğuna inanıyorum.bu betül yüzünden siteye çok zor üye oldum ozan lütfen betülü siteden çıkar.betülle takılmayı sevmiyorum.dersleri çok seviyorum. katara yani : irem | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: katara lejant Çarş. Nis. 22, 2009 5:58 pm | |
| hımmm... demek betülü sevmiyosun sen kataang ci misin? | |
|
| |
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: Geri: katara lejant Çarş. Nis. 22, 2009 7:08 pm | |
| - zumai4ever demiş ki:
- hımmm... demek betülü sevmiyosun sen kataang ci misin?
O LEANTİ BİRLİKTE YAZDIK YOKSA BENİ COK SEVER O HATTA ZUTARACI BİKERE YA BU KIZ SINIFTA EN İYİ ARKİM CANIM BENİM SİTEDE TABİKİ ZUMAİ | |
|
| |
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 27 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: katara lejant Salı Mayıs 05, 2009 9:12 pm | |
- zumai4ever demiş ki:
O LEANTİ BİRLİKTE YAZDIK YOKSA BENİ COK SEVER O HATTA ZUTARACI BİKERE YA BU KIZ SINIFTA EN İYİ ARKİM CANIM BENİM SİTEDE TABİKİ ZUMAİ ewt şakasına aslında doğru betülü hiç sevmiom gıcık yaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: katara lejant Salı Mayıs 05, 2009 9:15 pm | |
| - katara ceza demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
O LEANTİ BİRLİKTE YAZDIK YOKSA BENİ COK SEVER O HATTA ZUTARACI BİKERE YA BU KIZ SINIFTA EN İYİ ARKİM CANIM BENİM SİTEDE TABİKİ ZUMAİ ewt şakasına aslında doğru betülü hiç sevmiom gıcık yaaa ha ha suya narın davranalım dedim kız suyu içti | |
|
| |
| Konu: Geri: katara lejant Çarş. Mayıs 06, 2009 6:11 pm | |
- katara ceza demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
O LEANTİ BİRLİKTE YAZDIK YOKSA BENİ COK SEVER O HATTA ZUTARACI BİKERE YA BU KIZ SINIFTA EN İYİ ARKİM CANIM BENİM SİTEDE TABİKİ ZUMAİ ewt şakasına aslında doğru betülü hiç sevmiom gıcık yaaa ha ha suya narın davranalım dedim kız suyu içti ama susdım yani hiç su içmeyim mi | |
|
| |
| Konu: Geri: katara lejant Çarş. Mayıs 06, 2009 8:19 pm | |
| - katara alp korkmaz demiş ki:
- katara ceza demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
O LEANTİ BİRLİKTE YAZDIK YOKSA BENİ COK SEVER O HATTA ZUTARACI BİKERE YA BU KIZ SINIFTA EN İYİ ARKİM CANIM BENİM SİTEDE TABİKİ ZUMAİ ewt şakasına aslında doğru betülü hiç sevmiom gıcık yaaa ha ha suya narın davranalım dedim kız suyu içti ama susdım yani hiç su içmeyim mi iç ama ilk dersi okudun ya suya narın davranalımdedi suyu içtin o zaman cok komikti | |
|
| |
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: katara lejant Çarş. Mayıs 06, 2009 9:30 pm | |
| hahaha yani sen ona suya narin davranmalısın dedin ve o suyu içti ay ha ha ha hiç güleceğim yoktu | |
|
| |
| Konu: Geri: katara lejant Perş. Mayıs 07, 2009 7:33 pm | |
- hahaha yani sen ona suya narin davranmalısın dedin ve o suyu içti ay ha ha ha hiç güleceğim yoktu
komik | |
|
| |
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: katara lejant Cuma Mayıs 08, 2009 2:43 pm | |
| | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: katara lejant Cuma Mayıs 08, 2009 5:09 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: katara lejant Cuma Mayıs 08, 2009 7:19 pm | |
| - zumai4ever demiş ki:
- koptum yha içti he
at ewt ya cok komik ya canım kankimsin irem ya | |
|
| |
master katara ÖĞRETMEN
TEKNİK : su bükmeyle ilgili bütün teknikler EŞYA : matara,bükme parşomeni,iyileştirme suyu,maksimum sulu bitkiler,ay ve su tılsımı, Mesaj Sayısı : 63 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 16/05/09
| Konu: Geri: katara lejant Salı Mayıs 19, 2009 11:46 am | |
- zumai4ever demiş ki:
- koptum yha içti he
at ewt ya cok komik ya canım kankimsin irem ya gülmekten koptum valla hahahahhahahhahhahahhahahhahahhahahhaha | |
|
| |
| katara lejant | |
|