| Katara su bükücü LEJANT | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
master katara ÖĞRETMEN
TEKNİK : su bükmeyle ilgili bütün teknikler EŞYA : matara,bükme parşomeni,iyileştirme suyu,maksimum sulu bitkiler,ay ve su tılsımı, Mesaj Sayısı : 63 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 16/05/09
| Konu: Katara su bükücü LEJANT Salı Mayıs 19, 2009 11:54 am | |
| adım defne soy adım ciftci.en çok kitap okumayı severim.bir kitap kurduyum.aslında gerçek ve gerçek olmayan herşeyi severim.böyle güzel bir sitede olmaktan oldukça mutluyum.ve bu sitede olan tüm kullanıcılarla olmaktanda.henüz yeni üyeyim ve kimseyi tanımıyorum.ama bu sitede olan tüm kullanıcıların çok iyi birisi olduğunu biliyorum.çiçekler,böcekler kısacası tüm mutluluklar benim içimde kalbimde saklı gibi birşey.bazen hüzünlü şeyler yazarım,bazen insanları güldürürüm.şuna ne dersiniz birisi bana büyüyünce ne olacaksın diye sorunca tıraş olacam diye cevap veririm.hepinizle olmaktan çok mutluyum,yorumlarınızı bekliyorum | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: Katara su bükücü LEJANT Salı Mayıs 19, 2009 12:20 pm | |
| kızlar tıraş olmaski(bazı istisnalar var)neyse hg! | |
|
| |
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: Geri: Katara su bükücü LEJANT Salı Mayıs 19, 2009 12:36 pm | |
| - zumai4ever demiş ki:
- kızlar tıraş olmaski(bazı istisnalar var)neyse hg!
ÇATLADIM TIRAŞ OILMAKMI | |
|
| |
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Katara su bükücü LEJANT Perş. Mayıs 21, 2009 9:14 am | |
| ha ha ha komik espiri güzel olmuş | |
|
| |
misery business PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : karakalem EŞYA : kalem Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 27 Nerden : karşı kapıdan ULUS : ateş ulusu Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Katara su bükücü LEJANT Perş. Mayıs 21, 2009 4:33 pm | |
| eeeeeeee nasılsın defne bende vampirli kitaplara hastayım gerçi beyülde öle o benim kankim sana alacakaranlığı öneririm güzel bişeydir vampirle insanın aşkını anlatıo | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: Katara su bükücü LEJANT Perş. Mayıs 21, 2009 4:37 pm | |
| o kitabı kataradan duymuştum | |
|
| |
misery business PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : karakalem EŞYA : kalem Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 27 Nerden : karşı kapıdan ULUS : ateş ulusu Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Katara su bükücü LEJANT Perş. Mayıs 21, 2009 6:01 pm | |
| ama güzel tavsiye ederim yani düsün bi vampirle insan | |
|
| |
master katara ÖĞRETMEN
TEKNİK : su bükmeyle ilgili bütün teknikler EŞYA : matara,bükme parşomeni,iyileştirme suyu,maksimum sulu bitkiler,ay ve su tılsımı, Mesaj Sayısı : 63 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 16/05/09
| Konu: Geri: Katara su bükücü LEJANT Perş. Mayıs 21, 2009 6:25 pm | |
| - Ty Lee demiş ki:
- ama güzel tavsiye ederim yani düsün bi vampirle insan
tavsiye ettiğin için teşekkürler okuyacağım | |
|
| |
master katara ÖĞRETMEN
| Konu: Geri: Katara su bükücü LEJANT Salı Mayıs 26, 2009 10:01 pm | |
| dün okudum kitap güzelmiş | |
|
| |
| Katara su bükücü LEJANT | |
|