Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sınırsız Eğlenceye Hoş Geldiniz

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

fırat lejant

4 posters
YazarMesaj
Zukonun Dibi
Admin
Admin
Zukonun Dibi

TEKNİK : ATEŞ
EŞYA : ATEŞ BÜKEN HER ŞEY
ULUS : ATEŞ

fırat lejant Empty
MesajKonu: fırat lejant   fırat lejant Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 6:26 pm

ben fırat gök esprilyim avatar aang ile avatara sorarsanız onlarda aynı şeyi söyler rap ve rockı sevmem inek ile sportif karışımıyım sınavlardan birinci gol krallığında birinciyim her maçta gol atarım hepinizle tanışmaktan mutluyum en iyi arkadaşım avatar aang yani ozan onu çok severim o da benim gibidir benden uzalaşmasından korkarım sırs arkadaşım avatar yani betül sevdiğim biri çok cesur ve güzel sesi var şu ana kadar hiç kimseyle küsmedi küçük bir kardeşi var benim gibi çok güzel sesim tiyatro yeteniğim var hep lider hep yönetici olmak isterim ve olurum geri planda olmam bir tiyatroda küçük rolüm olduğu için kabul etmedim arkadaş sever iyi biriyim ders çalışır futbol oynar ve bisiklet sürerim ankara batıkentteyim çılgın ve iyi sınıftayım işte ben buyum
https://avatarthelastairbend.forumdizini.com
zumai4ever
Admin
Admin
zumai4ever

fırat lejant Empty
MesajKonu: Geri: fırat lejant   fırat lejant Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 2:30 pm

tiyatroyu bende severim ama şu ana kdr hep ana karekterleri oynadım (bu sene hariç)
Rose Hathaway
TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
Rose Hathaway

EŞYA : kazık

fırat lejant Empty
MesajKonu: Geri: fırat lejant   fırat lejant Icon_minitimePtsi Nis. 20, 2009 3:54 pm

zukonun dibi demiş ki:
ben fırat gök esprilyim avatar aang ile avatara sorarsanız onlarda aynı şeyi söyler rap ve rockı sevmem inek ile sportif karışımıyım sınavlardan birinci gol krallığında birinciyim her maçta gol atarım hepinizle tanışmaktan mutluyum en iyi arkadaşım avatar aang yani ozan onu çok severim o da benim gibidir benden uzalaşmasından korkarım sırs arkadaşım avatar yani betül sevdiğim biri çok cesur ve güzel sesi var şu ana kadar hiç kimseyle küsmedi küçük bir kardeşi var benim gibi çok güzel sesim tiyatro yeteniğim var hep lider hep yönetici olmak isterim ve olurum geri planda olmam bir tiyatroda küçük rolüm olduğu için kabul etmedim arkadaş sever iyi biriyim ders çalışır futbol oynar ve bisiklet sürerim ankara batıkentteyim çılgın ve iyi sınıftayım işte ben buyum
fırat cok güzel şeyler yazmışsın saol hakımda bu üyeye sataşan olursa bana gelsin bakalım bu fırat var ya en iyi arkadaşım
fırat gercek ten akımda cok güzel şeyler yazmışsın bu arada inek deyilsin sen süper zekasın
http://sonhavabukucuaang.my-goo.com/profile.forum?mode=viewprofi
Admin
Admin

TEKNİK : 4 element
EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR
ULUS : Dört ulus

fırat lejant Empty
MesajKonu: Geri: fırat lejant   fırat lejant Icon_minitimePtsi Nis. 20, 2009 7:53 pm

GERÇEKTENDE GÜZEL OLMUŞ
https://avatarthelastairbend.forumdizini.com
Rose Hathaway
Rose Hathaway

EŞYA : kazık

fırat lejant Empty
MesajKonu: Geri: fırat lejant   fırat lejant Icon_minitimePtsi Nis. 20, 2009 8:59 pm

GERÇEKTENDE GÜZEL OLMUŞ
avatar anng seni kaybetmekten korkuyo
http://sonhavabukucuaang.my-goo.com/profile.forum?mode=viewprofi

fırat lejant
1 sayfadaki 1 sayfası