| öneri listesi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| |
| |
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: öneri listesi Perş. Nis. 02, 2009 5:56 pm | |
| arkadaşlar artık önerilerinizi sürün ,avatar arkadaşınız çok üzülüyo siteyi geliştirelim benim bir iki fikrim daha var mesela element bükme gücü falan ekliycem sizde fikirlerinizi söyleyin hadi | |
|
| |
| Konu: Geri: öneri listesi Ptsi Nis. 06, 2009 6:09 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: öneri listesi Ptsi Nis. 06, 2009 7:34 am | |
| smilelere değişik şeyler ekleyebiliriz |
|
| |
| Konu: Geri: öneri listesi Ptsi Nis. 06, 2009 2:11 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: öneri listesi Ptsi Nis. 06, 2009 2:13 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: öneri listesi Ptsi Nis. 06, 2009 2:30 pm | |
| ^ve hepsi çok komik smleysler | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: öneri listesi Salı Nis. 07, 2009 7:40 am | |
| güzel olmuş.Avatarla ilgili smilelerde olabilir. |
|
| |
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: Geri: öneri listesi Salı Nis. 07, 2009 6:12 pm | |
| - Air king demiş ki:
- güzel olmuş.Avatarla ilgili smilelerde olabilir.
bence savaşı 3 böyutlu yapalım görsellik katalım sınıfta konuşmuştukya anng | |
|
| |
| Konu: Geri: öneri listesi Salı Nis. 07, 2009 8:01 pm | |
| ya deniyorum hala zor baya program istiyor | |
|
| |
| Konu: Geri: öneri listesi Çarş. Nis. 08, 2009 4:09 pm | |
- ya deniyorum hala zor baya program istiyor
tamam yükle probramı | |
|
| |
| Konu: Geri: öneri listesi Perş. Nis. 09, 2009 8:28 pm | |
| E OKADAR KOLAYMI SANIYOSUN ORDAKİ TEK KARAKTERİN BİLE MİLYARLARCA KOMBİNASYONU VAR | |
|
| |
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 26 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: öneri listesi Çarş. Mayıs 13, 2009 4:21 pm | |
- E OKADAR KOLAYMI SANIYOSUN ORDAKİ TEK KARAKTERİN BİLE MİLYARLARCA KOMBİNASYONU VAR
aang bide avatar ile sizin işiniz çok zor heralde bide siz siteyide geliştiriosunuz aklıma bişey geldi en sevdiğimiz müzikleri,hobilerini ve en sevdiği eşyasını yazabilirsin o zaman sitede bir canlılık olur ama bu dediklerimi yapabilirsen ha en son olarak doğum tarihimi yazamadım nedenini bili musun bilio san benim doğum tarihimi yazarmısın işin yoksa tabi benim dediklerim biraz uzun sürebilir yani istiyosan yap yani bana site daha canlı olur gibi geldide | |
|
| |
| Konu: Geri: öneri listesi Ptsi Tem. 06, 2009 7:05 pm | |
| - katara alp korkmaz demiş ki:
- E OKADAR KOLAYMI SANIYOSUN ORDAKİ TEK KARAKTERİN BİLE MİLYARLARCA KOMBİNASYONU VAR
aang bide avatar ile sizin işiniz çok zor heralde bide siz siteyide geliştiriosunuz aklıma bişey geldi en sevdiğimiz müzikleri,hobilerini ve en sevdiği eşyasını yazabilirsin o zaman sitede bir canlılık olur ama bu dediklerimi yapabilirsen ha en son olarak doğum tarihimi yazamadım nedenini bili musun bilio san benim doğum tarihimi yazarmısın işin yoksa tabi benim dediklerim biraz uzun sürebilir yani istiyosan yap yani bana site daha canlı olur gibi geldide evet güzel fikir avatsr anng lütfen fırata cenesini kafatmasını söylermisin | |
|
| |
sweet-girl PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme EŞYA : farsomen ay okyanus Mesaj Sayısı : 112 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 11/04/09
| Konu: Geri: öneri listesi C.tesi Ağus. 08, 2009 11:23 am | |
| - katara alp korkmaz demiş ki:
aang bide avatar ile sizin işiniz çok zor heralde bide siz siteyide geliştiriosunuz aklıma bişey geldi en sevdiğimiz müzikleri,hobilerini ve en sevdiği eşyasını yazabilirsin o zaman sitede bir canlılık olur ama bu dediklerimi yapabilirsen ha en son olarak doğum tarihimi yazamadım nedenini bili musun bilio san benim doğum tarihimi yazarmısın işin yoksa tabi benim dediklerim biraz uzun sürebilir yani istiyosan yap yani bana site daha canlı olur gibi geldide evet harika olur bence ama hala yapılömadı bu fikri onaylıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: öneri listesi C.tesi Ağus. 08, 2009 1:10 pm | |
| evet bi deniycem ben olursa olur olmazsa avatar anng i bekliycez | |
|
| |
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 26 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: öneri listesi Paz Ağus. 09, 2009 11:25 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: öneri listesi Salı Eyl. 08, 2009 2:22 pm | |
| - waterbender demiş ki:
- olmuyo mu waterprincess
kızım yönetim paneline girek yaparız kolay iş ya o ebem yapar site kapkara ve benim sitemin rengi çok açık ve acayip şeyler yaptık | |
|
| |
misery business PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : karakalem EŞYA : kalem Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 27 Nerden : karşı kapıdan ULUS : ateş ulusu Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: öneri listesi Perş. Nis. 29, 2010 7:46 pm | |
| senn siten renkli olabilir ama bu site konuya uygun | |
|
| |
| |
| |
| öneri listesi | |
|