TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| |
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: istek listesi Salı Mart 31, 2009 2:55 pm | |
| arkadaşlar bugün yani martın 31 i saat 11.10 da kolumu yardım cumaya kadar yerime bakacak biri varmı şaka deği şuanda sol elimie yazı yazıp fareyi tutuyorum :(gerçekten ço zor | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: istek listesi Çarş. Nis. 01, 2009 9:54 am | |
| ben senin yerine bakabilirim tabi istersen |
|
| Konu: Geri: istek listesi Çarş. Nis. 01, 2009 12:16 pm | |
| | |
|
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 26 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: istek listesi Çarş. Mayıs 13, 2009 4:26 pm | |
- tamam
ama kolun iyileştiğine göre bence kimseye verme ben de öyle yapardım kimseye kolum kırık olsa bile zor gelmez benimde bikere kolum kırıldı,parmağımı incittim, bisikletle yüz üstü düştüm ama bide sakat kalınca ise dahada zor oluo hiç sakatlanmadım ama sakat kalanlara çok üzülüyorum onların hali dahada zor bence | |
|
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 26 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: istek listesi Çarş. Mayıs 13, 2009 4:31 pm | |
| [quote="Avatar Aang"]tamam[/qu aang benim yaşımı 12 yapar mısın sınıfta ben hepinizdeen büyüyüm ya o yüzden dedim yani yanlışlık olmasın tamam mı | |
|
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: Geri: istek listesi Çarş. Mayıs 13, 2009 9:04 pm | |
| [quote="katara alp korkmaz"] - Avatar Aang demiş ki:
- tamam[/qu
aang benim yaşımı 12 yapar mısın sınıfta ben hepinizdeen büyüyüm ya o yüzden dedim yani yanlışlık olmasın tamam mı GICIK ŞAKA ŞAKA | |
|