TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: ULUS HAKEMLERİ Paz Mart 29, 2009 2:42 pm | |
| arkadaşalar her ulusa ait arenaların birer hakemi olsun
hangi ulusun hakemi olucaksanız ulusun ismini yazın ama sadece ulus ismi olmasın birilerini önere bilirsiniz | |
|
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: Geri: ULUS HAKEMLERİ Perş. Nis. 09, 2009 4:44 pm | |
- arkadaşalar her ulusa ait arenaların birer hakemi olsun
hangi ulusun hakemi olucaksanız ulusun ismini yazın ama sadece ulus ismi olmasın birilerini önere bilirsiniz su ulusu benim | |
|
Zukonun Dibi Admin
TEKNİK : ATEŞ EŞYA : ATEŞ BÜKEN HER ŞEY Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 26 Nerden : AŞAĞIDAKİ MAHALLEDEN ULUS : ATEŞ Kayıt tarihi : 08/04/09
| Konu: Geri: ULUS HAKEMLERİ Perş. Nis. 09, 2009 5:10 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: ULUS HAKEMLERİ Perş. Nis. 09, 2009 5:12 pm | |
| - zukonun dibi demiş ki:
- ATEŞ ULUSU BENİM
tama ateş su gitti2 element kaldı | |
|
| Konu: Geri: ULUS HAKEMLERİ Salı Nis. 28, 2009 5:29 pm | |
- zukonun dibi demiş ki:
- ATEŞ ULUSU BENİM
tama ateş su gitti2 element kaldı oo isteyen varmı topragı | |
|
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 26 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: ULUS HAKEMLERİ Çarş. Mayıs 13, 2009 4:49 pm | |
- zukonun dibi demiş ki:
- ATEŞ ULUSU BENİM
tama ateş su gitti2 element kaldı oo isteyen varmı topragı avatar nie herşey senin oluo su ulusunda bizde bişey olmak istiyoruz ve bütün konuları sen yazıyorsun sinir oldum taaa sana yani nerdeyse gitarımı kafanda kırcam öffffffffffffffffffffffff dıkandın gına geldi vallaha kelehösttttttttt ŞAKA YAPTIM NASIL DA İNANDIM ARKİM ŞAKACIYIM YANİ HERKES BENİ İLK CİDDİYE ALR | |
|
| Konu: Geri: ULUS HAKEMLERİ Çarş. Mayıs 13, 2009 9:00 pm | |
| - katara alp korkmaz demiş ki:
- zukonun dibi demiş ki:
- ATEŞ ULUSU BENİM
tama ateş su gitti2 element kaldı oo isteyen varmı topragı avatar nie herşey senin oluo su ulusunda bizde bişey olmak istiyoruz ve bütün konuları sen yazıyorsun sinir oldum taaa sana yani nerdeyse gitarımı kafanda kırcam
öffffffffffffffffffffffff dıkandın gına geldi vallaha kelehösttttttttt ŞAKA YAPTIM NASIL DA İNANDIM ARKİM ŞAKACIYIM YANİ HERKES BENİ İLK CİDDİYE ALR KIZIM BENİMDE GİTARIM VAR BENDE KENDİMİNKİNİ SENİN KAFANDA KIRARIM ŞAKA ŞAKA ARTIK FİTAR KURSUNA BİRLİKTE GİDER BİRLİKTE KAFAMNIZI KIRARIZ | |
|