| DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Paz Mart 29, 2009 10:06 am | |
| YOK DEMEYİN DÜRÜSS OLUN BEN SÖYLİYİM FiяєPяiηcєss COK GICIK YA SİNİR KIZ | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Nis. 09, 2009 4:21 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Nis. 09, 2009 4:24 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Nis. 30, 2009 9:09 pm | |
| | |
|
| |
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Cuma Mayıs 01, 2009 5:50 am | |
| bana mı dedin yoksa diğer sitedekinemi bene avatar kuruktan nefret ediyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Cuma Mayıs 01, 2009 9:48 am | |
- bana mı dedin yoksa diğer sitedekinemi bene avatar kuruktan nefret ediyorum
ya sana demedim diyer sitede hava ulusu avatarı var cok mal bi cocuk ona dedimde ondan bence kuruk hepsinden iyi diyer avatarlar catlak | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Mayıs 07, 2009 6:53 pm | |
| kanka orda dur bakalım avatar aang yani şimdiki adıyla rey mysteiro junior yani benim en iyi akadaşlarımdsan biri olan ersine bişi diemezsin o bence çok iyi biri (ztn siteden ayrılacağını sölüyodu) | |
|
| |
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Mayıs 07, 2009 7:47 pm | |
| - zumai4ever demiş ki:
- kanka orda dur bakalım avatar aang yani şimdiki adıyla rey mysteiro junior yani benim en iyi akadaşlarımdsan biri olan ersine bişi diemezsin o bence çok iyi biri (ztn siteden ayrılacağını sölüyodu)
kanka şimdiki avatar dan bassediyom ben ya | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Mayıs 07, 2009 7:53 pm | |
- zumai4ever demiş ki:
- kanka orda dur bakalım avatar aang yani şimdiki adıyla rey mysteiro junior yani benim en iyi akadaşlarımdsan biri olan ersine bişi diemezsin o bence çok iyi biri (ztn siteden ayrılacağını sölüyodu)
kanka şimdiki avatar dan bassediyom ben ya ŞİMDİKİ HAVA ULUSU AVATARI AVATAR_AANG İŞTE (YANİ ELEMNT ÇEMBERİ AANG) | |
|
| |
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Mayıs 07, 2009 7:54 pm | |
| - zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
kanka şimdiki avatar dan bassediyom ben ya ŞİMDİKİ HAVA ULUSU AVATARI AVATAR_AANG İŞTE (YANİ ELEMNT ÇEMBERİ AANG) evet o | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Mayıs 07, 2009 7:56 pm | |
- zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
kanka şimdiki avatar dan bassediyom ben ya ŞİMDİKİ HAVA ULUSU AVATARI AVATAR_AANG İŞTE (YANİ ELEMNT ÇEMBERİ AANG) evet o ONA GICIK DİON SEN DİMİ | |
|
| |
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Mayıs 07, 2009 8:01 pm | |
| - zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
kanka şimdiki avatar dan bassediyom ben ya ŞİMDİKİ HAVA ULUSU AVATARI AVATAR_AANG İŞTE (YANİ ELEMNT ÇEMBERİ AANG) evet o ONA GICIK DİON SEN DİMİ evet bu sitede o bana öküz gibi laflar etti | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Mayıs 07, 2009 8:02 pm | |
- zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
kanka şimdiki avatar dan bassediyom ben ya ŞİMDİKİ HAVA ULUSU AVATARI AVATAR_AANG İŞTE (YANİ ELEMNT ÇEMBERİ AANG) evet o ONA GICIK DİON SEN DİMİ evet bu sitede o bana öküz gibi laflar etti hımm demek böleymiş bilmiodum bana ii gibi gösükmüştü ama | |
|
| |
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Mayıs 07, 2009 8:04 pm | |
| - zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
kanka şimdiki avatar dan bassediyom ben ya ŞİMDİKİ HAVA ULUSU AVATARI AVATAR_AANG İŞTE (YANİ ELEMNT ÇEMBERİ AANG) evet o ONA GICIK DİON SEN DİMİ evet bu sitede o bana öküz gibi laflar etti hımm demek böleymiş bilmiodum bana ii gibi gösükmüştü ama allahın öküzü allahın gerisi daha sayımmı | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Perş. Mayıs 07, 2009 8:05 pm | |
- zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
- zumai4ever demiş ki:
kanka şimdiki avatar dan bassediyom ben ya ŞİMDİKİ HAVA ULUSU AVATARI AVATAR_AANG İŞTE (YANİ ELEMNT ÇEMBERİ AANG) evet o ONA GICIK DİON SEN DİMİ evet bu sitede o bana öküz gibi laflar etti hımm demek böleymiş bilmiodum bana ii gibi gösükmüştü ama allahın öküzü allahın gerisi daha sayımmı HYR DUR SAYMA | |
|
| |
misery business PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : karakalem EŞYA : kalem Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 27 Nerden : karşı kapıdan ULUS : ateş ulusu Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Cuma Mayıs 08, 2009 7:00 pm | |
| bende _wildgirl_ü sevmiom | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Cuma Mayıs 08, 2009 7:01 pm | |
| wild benim sınıftan (senin adın ne o sitede) | |
|
| |
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Cuma Mayıs 08, 2009 7:42 pm | |
| vay o sitedeki avatar aang yani odamı rey misterio cumu bende randy ortoncuyum hep dayak yiyo ama hihihi onu görünce gülmekten ölüyom onun için seviyom o adamı | |
|
| |
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Cuma Mayıs 08, 2009 7:49 pm | |
- vay o sitedeki avatar aang yani odamı rey misterio cumu bende randy ortoncuyum hep dayak yiyo ama hihihi onu görünce gülmekten ölüyom onun için seviyom o adamı
OZİ O DAYLİ İNanamıyom | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Cuma Mayıs 08, 2009 7:51 pm | |
| son zamanlarda sinir biri olabilir ama benim tanıdığım rey mystierio junior çok iyi bi insandı | |
|
| |
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Cuma Mayıs 08, 2009 7:52 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE Cuma Mayıs 08, 2009 7:58 pm | |
- ya dalga geçmeyin
neyle ilk başta cok iyidi avatar anng ama deyişti | |
|
| |
Katara763
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE C.tesi Mayıs 09, 2009 6:57 pm | |
| | |
|
| |
Katara763
| Konu: Geri: DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE C.tesi Mayıs 09, 2009 7:03 pm | |
| | |
|
| |
| DİYER SİTEDE EN GICIK OLDUGUNUZ ÜYE | |
|