Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sınırsız Eğlenceye Hoş Geldiniz

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

pyrokinezi

4 posters
YazarMesaj
canberk
ÖĞRETMEN
ÖĞRETMEN
canberk

EŞYA : kılıçlarım
ULUS : ateş

pyrokinezi Empty
MesajKonu: pyrokinezi   pyrokinezi Icon_minitimeÇarş. Mart 25, 2009 4:45 pm

beyin gücü ile ateşe müdehale etmek... Pyrokinezi..Yani Ateş Kontrolü..Genelde vücut ısısı bu konda başlandıç aşamasında çok önemlidir.. Çünkü odaklanırken bunun üzerine odaklanmanız gerekir..Sonraki aşamalarda buna ihtiyacını olmayacak..Kısa bir alıştırma olacağından çabuk okuyabileceksiniz.. Öncelikle bir muma ihtiyacınız var ve birde telefon-video kamera yada video kaydebilecek herhangi bir şey..Çünki mumdaki alev küçük olduğundan üzerinde yoğunlaşmanız daha kolay olabilir ve telefon yada video kayıt yapabileceğiniz herhangi bir alet ise gözünüz kapalıyken olayları kaydetmeniz için.. TEKNİK -Mumu yakın ve ellerinizi ısıdan acı çekmenize neden olmayacak bir mesafeye getirin..Ne çok uzak ne çok yakın..Yaklaşık 5 cm kadar uzaklıkta tutun. -Şimdi gözlerinizi kapatın ve mum alevinin dönerek ısınmaya başladığını hayal edin..Hatta oda içindeki ısıyı kullanarak daha da ısındığını düşünün..Siz bunları düşündükçe mumun daha da büyük ışık saçtığını düşünün ( 1 yada 1,5 dakika) -Buna odaklanırken ellerinizin arasından fırlayan kırmızı ışıklar hayal edin..Ve muma karışarak ısıyı daha da arttırsınlar (35 saniye) -Odaklanmanızı yavaş yavaş bozarken mumun ısısının arttığını sürekli düşünün..Daha parlak olduğunu düşünün..Eğer gözleriniz kapalıken bu ısıyı hissettiyseniz zaten sorun olmayacaktır
Rose Hathaway
TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
Rose Hathaway

EŞYA : kazık

pyrokinezi Empty
MesajKonu: Geri: pyrokinezi   pyrokinezi Icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 7:10 pm

canberk demiş ki:
beyin gücü ile ateşe müdehale etmek... Pyrokinezi..Yani Ateş Kontrolü..Genelde vücut ısısı bu konda başlandıç aşamasında çok önemlidir.. Çünkü odaklanırken bunun üzerine odaklanmanız gerekir..Sonraki aşamalarda buna ihtiyacını olmayacak..Kısa bir alıştırma olacağından çabuk okuyabileceksiniz.. Öncelikle bir muma ihtiyacınız var ve birde telefon-video kamera yada video kaydebilecek herhangi bir şey..Çünki mumdaki alev küçük olduğundan üzerinde yoğunlaşmanız daha kolay olabilir ve telefon yada video kayıt yapabileceğiniz herhangi bir alet ise gözünüz kapalıyken olayları kaydetmeniz için.. TEKNİK -Mumu yakın ve ellerinizi ısıdan acı çekmenize neden olmayacak bir mesafeye getirin..Ne çok uzak ne çok yakın..Yaklaşık 5 cm kadar uzaklıkta tutun. -Şimdi gözlerinizi kapatın ve mum alevinin dönerek ısınmaya başladığını hayal edin..Hatta oda içindeki ısıyı kullanarak daha da ısındığını düşünün..Siz bunları düşündükçe mumun daha da büyük ışık saçtığını düşünün ( 1 yada 1,5 dakika) -Buna odaklanırken ellerinizin arasından fırlayan kırmızı ışıklar hayal edin..Ve muma karışarak ısıyı daha da arttırsınlar (35 saniye) -Odaklanmanızı yavaş yavaş bozarken mumun ısısının arttığını sürekli düşünün..Daha parlak olduğunu düşünün..Eğer gözleriniz kapalıken bu ısıyı hissettiyseniz zaten sorun olmayacaktır
can berk okudum gercekten harika konu paylasştıgın için saol
http://sonhavabukucuaang.my-goo.com/profile.forum?mode=viewprofi
zumai4ever
Admin
Admin
zumai4ever

pyrokinezi Empty
MesajKonu: Geri: pyrokinezi   pyrokinezi Icon_minitimePerş. Nis. 09, 2009 4:11 pm

CANBERK ben 1 günden fazla siteye giremezsem ateş ulusunun bütün sorumlulukları sana ait bide bi şey istiyeceğim dersliklere konuları falan yazar mısın benim çok işim olduğu için yapamıyorum
Rose Hathaway
Rose Hathaway

pyrokinezi Empty
MesajKonu: Geri: pyrokinezi   pyrokinezi Icon_minitimePerş. Nis. 09, 2009 4:26 pm

zumai4ever demiş ki:
CANBERK ben 1 günden fazla siteye giremezsem ateş ulusunun bütün sorumlulukları sana ait bide bi şey istiyeceğim dersliklere konuları falan yazar mısın benim çok işim olduğu için yapamıyorum
İYİ ZUMAİ CANBERK ZUMAİ OLMAYINCA ATEŞ UKUSU SENDE
zumai4ever
Admin
Admin
zumai4ever

pyrokinezi Empty
MesajKonu: Geri: pyrokinezi   pyrokinezi Icon_minitimePerş. Nis. 09, 2009 4:28 pm

benden sonraki en yetkili kişi (özel uşak (şaka tabii) ) benim yapamadığım herşeyi yapıcaksın
Rose Hathaway
Rose Hathaway

pyrokinezi Empty
MesajKonu: Geri: pyrokinezi   pyrokinezi Icon_minitimePerş. Nis. 09, 2009 4:33 pm

zumai4ever demiş ki:
benden sonraki en yetkili kişi (özel uşak (şaka tabii) ) benim yapamadığım herşeyi yapıcaksın
tamam tamam
canberk
ÖĞRETMEN
ÖĞRETMEN
canberk

EŞYA : kılıçlarım
ULUS : ateş

pyrokinezi Empty
MesajKonu: Geri: pyrokinezi   pyrokinezi Icon_minitimeCuma Nis. 10, 2009 4:13 pm

tamam kabul
Admin
Admin

TEKNİK : 4 element
EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR
ULUS : Dört ulus

pyrokinezi Empty
MesajKonu: Geri: pyrokinezi   pyrokinezi Icon_minitimeCuma Nis. 10, 2009 4:40 pm

güzel konu
https://avatarthelastairbend.forumdizini.com
zumai4ever
Admin
Admin
zumai4ever

pyrokinezi Empty
MesajKonu: Geri: pyrokinezi   pyrokinezi Icon_minitimeCuma Nis. 10, 2009 5:19 pm

bu konu derslikteki ilk ders olacaktır duyrulur... Very Happy

pyrokinezi
1 sayfadaki 1 sayfası