Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: kuzey su kabilesi Cuma Mart 20, 2009 10:46 pm | |
| | |
|
sweet-girl PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme EŞYA : farsomen ay okyanus Mesaj Sayısı : 112 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 11/04/09
| Konu: Geri: kuzey su kabilesi Ptsi Mayıs 04, 2009 6:33 pm | |
- rp istiyom
kan bükücü katara buralarda geziniyordu | |
|
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 26 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: kuzey su kabilesi Salı Mayıs 05, 2009 9:03 pm | |
| - KAN BÜKÜCÜ KATARA demiş ki:
- rp istiyom
kan bükücü katara buralarda geziniyordu ben kan bükücü katara yı tanıorum bizim sınıfta UYARI , SİTEDE BOŞ BOŞ KONULAR VE MESAJ YAZMAK YASAKTIR BUNU BİLİYOSUNUZ VE RICA EDİYORUM SAÇMALAMAYINIZ GÖNDEREN WATERPRİNCESS
En son waterprincess tarafından Ptsi Ağus. 03, 2009 12:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : KONUYA UYGUM MESAJ ATMADIĞINDAN DOLAYI) | |
|
| Konu: Geri: kuzey su kabilesi Salı Mayıs 05, 2009 9:05 pm | |
| - katara ceza demiş ki:
- KAN BÜKÜCÜ KATARA demiş ki:
- rp istiyom
kan bükücü katara buralarda geziniyordu ben kan bükücü katara yı tanıorum bizim sınıfta ben tanımıyom sanki konuyu dagıtma kan kacım katara ceza ya katara kar attıve slm dedi | |
|
Katara763
| Konu: Geri: kuzey su kabilesi C.tesi Mayıs 16, 2009 9:06 am | |
- katara ceza demiş ki:
- rp istiyom
kan bükücü katara buralarda geziniyordu ben kan bükücü katara yı tanıorum bizim sınıfta ben tanımıyom sanki konuyu dagıtma kan kacım katara ceza ya katara kar attıve slm dedi konu bu sitede heralde çok dağılıyor | |
|
| Konu: Geri: kuzey su kabilesi C.tesi Mayıs 16, 2009 10:18 am | |
| - Katara763 demiş ki:
- katara ceza demiş ki:
- rp istiyom
kan bükücü katara buralarda geziniyordu ben kan bükücü katara yı tanıorum bizim sınıfta ben tanımıyom sanki konuyu dagıtma kan kacım katara ceza ya katara kar attıve slm dedi konu bu sitede heralde çok dağılıyor KATARA 673 DE KAR ATTI KATARA VE İKİSİNİN Halide komikti | |
|
master katara ÖĞRETMEN
TEKNİK : su bükmeyle ilgili bütün teknikler EŞYA : matara,bükme parşomeni,iyileştirme suyu,maksimum sulu bitkiler,ay ve su tılsımı, Mesaj Sayısı : 63 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 16/05/09
| Konu: Geri: kuzey su kabilesi Salı Mayıs 19, 2009 10:18 am | |
| KATARA 673 DE KAR ATTI KATARA VE İKİSİNİN Halide komikti Evet Katara haklısın | |
|