arkadaşlar cok sinirliyim ve avatar anng bana haksızlık yapıyosun
4 posters
Yazar
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
Konu: arkadaşlar cok sinirliyim ve avatar anng bana haksızlık yapıyosun Paz Haz. 21, 2009 10:16 am
arkadaşlar avatar anng resmen su ulusuna haksızlık yaptı ve benim savaşcılarımıda sadece batı havatapinagını aldım diyer tapınaklar duruyo ve hiç kabullenemiyo yenildigini her zaman böyle yapıyo diyelim sizin ulus saldırı yaptı karşı tarah yenildigini anlamıyo avatar anng bi savaşı kaybedersin diyerini kazanırsın ben kaybetseydim mızıkcılık yapmazdım fark edersen diyer uluslara saldırmadım da bunu bil eyer böyle şeyler olursa gidicem bu siteden nvin sanada ayrıca küsüm bunu bil avatar anng bilir ben şu ana kadar kolay kolay küsmem avatar anng zaten cuma günü koservetura kayıt yaptırdım sınava girmek için artık yüzümüde göremezsin haberin olsun
sweet-girl PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme EŞYA : farsomen ay okyanus Mesaj Sayısı : 112 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 11/04/09
Konu: Geri: arkadaşlar cok sinirliyim ve avatar anng bana haksızlık yapıyosun Paz Haz. 21, 2009 10:25 am
ya avatar boş ver takma kafana sen gitme siteden bu arada nevin napmış ve su ulusu olarak onları kınıyorum
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 27 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
Konu: Geri: arkadaşlar cok sinirliyim ve avatar anng bana haksızlık yapıyosun Paz Haz. 21, 2009 10:35 am
ya boşver aatar siteden gitme onlar için deymez gitmen aksine onlar sen gittin diye parti yaparlar senin gitmeni istemiyoruz ozaman su ulusu avatarı deyişir bunu istemiyoruz su ulusu olarak
Konu: Geri: arkadaşlar cok sinirliyim ve avatar anng bana haksızlık yapıyosun Paz Haz. 21, 2009 10:50 am
teşekkürler katara alp korkmaz bu arada kan bükücü katara nevinle küsmemin nedeni zutara vidyosundsa bana hakasret etmesi den dolyı konuşmıyorum
sweet-girl PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme EŞYA : farsomen ay okyanus Mesaj Sayısı : 112 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 11/04/09
Konu: Geri: arkadaşlar cok sinirliyim ve avatar anng bana haksızlık yapıyosun Paz Haz. 21, 2009 10:59 am
tamam avatar
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 27 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
Konu: Geri: arkadaşlar cok sinirliyim ve avatar anng bana haksızlık yapıyosun Paz Haz. 21, 2009 11:07 am
tamam ama gitme
anıl-zuko BÜKÜCÜ
TEKNİK : kan bükme EŞYA : farsomen Mesaj Sayısı : 12 Nerden : kuzey su ulusu ULUS : su Kayıt tarihi : 12/05/09
Konu: Geri: arkadaşlar cok sinirliyim ve avatar anng bana haksızlık yapıyosun Paz Haz. 21, 2009 11:12 am
hım mızıkcılar
Konu: Geri: arkadaşlar cok sinirliyim ve avatar anng bana haksızlık yapıyosun Paz Haz. 21, 2009 11:19 am
atnan öyle
arkadaşlar cok sinirliyim ve avatar anng bana haksızlık yapıyosun