master katara ÖĞRETMEN
TEKNİK : su bükmeyle ilgili bütün teknikler EŞYA : matara,bükme parşomeni,iyileştirme suyu,maksimum sulu bitkiler,ay ve su tılsımı, Mesaj Sayısı : 63 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 16/05/09
| Konu: Avatar Legends Of The Arena Salı Mayıs 26, 2009 10:38 pm | |
| Bu oyunu çoğunuz biliyorsunuzdur.Avatar Lgends Of The Arena oyunu indirilip oynanan bir oyun.www.nick.com adlı internet adresinde onu indirebilirsiniz.Oyun kolay gibi gözüksede pek kolay değil 30. veya10. bölümü geçince çok zorlaşıyor.Q,E,farenin sol ve sağ tuşları ve boşluk tuşu ile oynanıyor.Boşluk tuşu size atılan elementlerin üstünden atlayıp kurtulmanızı sağlıyor.Oyun ingilizce.Önce karakterinizi oluşturuyorsunuz.Element istediğiniz element olabilir.Cinsiyet,saç,saç rengi,kıyafet vs. vs. .oyunda tüm uluslara karşı savaşıyoruz.Belirli bir seviyeyi geçtikten sonra online oynayabilirsiniz.Önce LOGİN veya PLAY tuşuna,sonra play online veya tranınıng tuşuna tıklayarak başlıyorsunuz.Karakteriniz elemtten 4 teknik kullanıyor bu yüzden hangi tekniği kullanacağınızı doğru seçmelisiniz.oynayanlara iyi eğlencelerrrrrrrrrrrrrrr | |
|
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: Geri: Avatar Legends Of The Arena Çarş. Mayıs 27, 2009 5:07 pm | |
| - Katara su bükücü demiş ki:
- Bu oyunu çoğunuz biliyorsunuzdur.Avatar Lgends Of The Arena oyunu indirilip oynanan bir oyun.www.nick.com adlı internet adresinde onu indirebilirsiniz.Oyun kolay gibi gözüksede pek kolay değil 30. veya10. bölümü geçince çok zorlaşıyor.Q,E,farenin sol ve sağ tuşları ve boşluk tuşu ile oynanıyor.Boşluk tuşu size atılan elementlerin üstünden atlayıp kurtulmanızı sağlıyor.Oyun ingilizce.Önce karakterinizi oluşturuyorsunuz.Element istediğiniz element olabilir.Cinsiyet,saç,saç rengi,kıyafet vs. vs. .oyunda tüm uluslara karşı savaşıyoruz.Belirli bir seviyeyi geçtikten sonra online oynayabilirsiniz.Önce LOGİN veya PLAY tuşuna,sonra play online veya tranınıng tuşuna tıklayarak başlıyorsunuz.Karakteriniz elemtten 4 teknik kullanıyor bu yüzden hangi tekniği kullanacağınızı doğru seçmelisiniz.oynayanlara iyi eğlencelerrrrrrrrrrrrrrr
BİLİYORUM ŞU ANDSA LEVEL 40 TAYIM AMA VURUYOM PUAN VERMİYORLAR SAİNİR EDİYORLAR ADAMI | |
|
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Avatar Legends Of The Arena Çarş. Mayıs 27, 2009 7:01 pm | |
| bende 1 saat te 37 oldum uuu hep su bükücülerle savaşıyom (hi hi hi) | |
|
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: Geri: Avatar Legends Of The Arena Çarş. Mayıs 27, 2009 7:59 pm | |
- bende 1 saat te 37 oldum uuu hep su bükücülerle savaşıyom (hi hi hi)
iyi halt yedin ARKADAŞLAR BEN ATEŞ BÜKÜCÜ OLMAK İSTİYOM OYUNDA NAPICAM ve ben oyundaki katara zuko anng toph u aldım | |
|