| SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Cuma Mayıs 15, 2009 8:47 pm | |
| KUZEYE KATARA SU VE KATARA 763 GİTCEK GÜNEYE KAN BÜKÜCÜ KATARA DOGUYA KATAra alp korkmaz BATIYA ANIL ZUKO MERKEZİNE BEN VE ELEFENG NOT HALKA ZARAR VERMEK YOK SADECE SAVAŞCILARA VAR ONA GÖRE HERKEZ MUTLAKA NE Yapacagını söyliycek vede savaş lar kuzeyi ve güneyi diye ayrılıcak | |
|
| |
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 26 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 14, 2009 10:30 am | |
- KUZEYE KATARA SU VE KATARA 763 GİTCEK
GÜNEYE KAN BÜKÜCÜ KATARA DOGUYA KATAra alp korkmaz BATIYA ANIL ZUKO MERKEZİNE BEN VE ELEFENG NOT HALKA ZARAR VERMEK YOK SADECE SAVAŞCILARA VAR ONA GÖRE HERKEZ MUTLAKA NE Yapacagını söyliycek vede savaş lar kuzeyi ve güneyi diye ayrılıcak hemen saldırıyorum avatar halka zarar verebilir miyim | |
|
| |
anıl-zuko BÜKÜCÜ
TEKNİK : kan bükme EŞYA : farsomen Mesaj Sayısı : 12 Nerden : kuzey su ulusu ULUS : su Kayıt tarihi : 12/05/09
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 14, 2009 10:44 am | |
GÜNEYE KAN BÜKÜCÜ KATARA DOGUYA KATAra alp korkmaz BATIYA ANIL ZUKO MERKEZİNE BEN VE ELEFENG NOT HALKA ZARAR VERMEK YOK SADECE SAVAŞCILARA VAR ONA GÖRE HERKEZ MUTLAKA NE Yapacagını söyliycek vede savaş lar kuzeyi ve güneyi diye ayrılıcak ya bana batı düşmüş saldır gitsin | |
|
| |
sweet-girl PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme EŞYA : farsomen ay okyanus Mesaj Sayısı : 112 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 11/04/09
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 14, 2009 10:53 am | |
| - anıl-zuko demiş ki:
GÜNEYE KAN BÜKÜCÜ KATARA DOGUYA KATAra alp korkmaz BATIYA ANIL ZUKO MERKEZİNE BEN VE ELEFENG NOT HALKA ZARAR VERMEK YOK SADECE SAVAŞCILARA VAR ONA GÖRE HERKEZ MUTLAKA NE Yapacagını söyliycek vede savaş lar kuzeyi ve güneyi diye ayrılıcak ya bana batı düşmüş saldır gitsin seninki iyi yinde benim ki güney | |
|
| |
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 14, 2009 11:04 am | |
| - KAN BÜKÜCÜ KATARA demiş ki:
- anıl-zuko demiş ki:
GÜNEYE KAN BÜKÜCÜ KATARA DOGUYA KATAra alp korkmaz BATIYA ANIL ZUKO MERKEZİNE BEN VE ELEFENG NOT HALKA ZARAR VERMEK YOK SADECE SAVAŞCILARA VAR ONA GÖRE HERKEZ MUTLAKA NE Yapacagını söyliycek vede savaş lar kuzeyi ve güneyi diye ayrılıcak ya bana batı düşmüş saldır gitsin seninki iyi yinde benim ki güney a bu kadarda kötü deyil canım merak etmeyin bidaki seferer bana söyleyin hangi bögeyi istiyosanız bana söyleyin oraya koyuyum bu arada katara alp korkmaz halk a zarar vermek var ama cocuklara kesinlikle yok | |
|
| |
TEKNİK : su bükme EŞYA : farsomen ay okyanus Mesaj Sayısı : 112 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 11/04/09
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 21, 2009 10:29 am | |
- KAN BÜKÜCÜ KATARA demiş ki:
- anıl-zuko demiş ki:
GÜNEYE KAN BÜKÜCÜ KATARA DOGUYA KATAra alp korkmaz BATIYA ANIL ZUKO MERKEZİNE BEN VE ELEFENG NOT HALKA ZARAR VERMEK YOK SADECE SAVAŞCILARA VAR ONA GÖRE HERKEZ MUTLAKA NE Yapacagını söyliycek vede savaş lar kuzeyi ve güneyi diye ayrılıcak ya bana batı düşmüş saldır gitsin seninki iyi yinde benim ki güney a bu kadarda kötü deyil canım merak etmeyin bidaki seferer bana söyleyin hangi bögeyi istiyosanız bana söyleyin oraya koyuyum bu arada katara alp korkmaz halk a zarar vermek var ama cocuklara kesinlikle yok kazandık ama hava ulusu mızıkcılık yspıyo işte avatar bizde gizli grup kuralım ozaman görürler günlerini | |
|
| |
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 26 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 21, 2009 10:40 am | |
| evet belki bize hakaret etmezler ozaman | |
|
| |
anıl-zuko BÜKÜCÜ
TEKNİK : kan bükme EŞYA : farsomen Mesaj Sayısı : 12 Nerden : kuzey su ulusu ULUS : su Kayıt tarihi : 12/05/09
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 21, 2009 10:44 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 21, 2009 10:53 am | |
| arkadaşlar sadece adminim ben monotör deyilim yani grup açmam imkansız | |
|
| |
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 21, 2009 11:02 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 21, 2009 11:09 am | |
| avatar anng e söyle bizede yapsın | |
|
| |
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN Paz Haz. 21, 2009 11:18 am | |
| hayır ben o nunla konuşmuyom yatıgı mızxıkcılıktan sonra o biraz zor | |
|
| |
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN C.tesi Ağus. 08, 2009 12:20 pm | |
| - waterprincess demiş ki:
- hayır ben o nunla konuşmuyom yatıgı mızxıkcılıktan sonra o biraz zor
ama şimdi monotörsün | |
|
| |
| Konu: Geri: SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN C.tesi Ağus. 08, 2009 6:18 pm | |
| - princess yue demiş ki:
- waterprincess demiş ki:
- hayır ben o nunla konuşmuyom yatıgı mızxıkcılıktan sonra o biraz zor
ama şimdi monotörsün nolucak k | |
|
| |
| SU ULUSU SAVAŞ PİLANI KİMSE GİRMESİN SADECE SU ULUSU SAVAŞ TAKIMI GİRSİN | |
|