Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sınırsız Eğlenceye Hoş Geldiniz

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

karekterler ve duygularımız aynımı

3 posters
YazarMesaj
Rose Hathaway
TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
Rose Hathaway

EŞYA : kazık

karekterler ve duygularımız aynımı Empty
MesajKonu: karekterler ve duygularımız aynımı   karekterler ve duygularımız aynımı Icon_minitimePerş. Mayıs 14, 2009 7:51 pm

katara KATARA GİBİ COK BİLMİŞİMDİR HEP ARKADAŞLARIMIN İYİLİGİNİ İSTERİM AMA Bİ YANDAN COK BİLMİŞLİK YAPAR DURURUM
KATARA GİBİ DUYGUSALIM DIŞIMDAN BELLİ ETMEM AMA İÇİMDE DUYGUSALIM Bİ ABLA BANA GÜLDÜ AMA BEN ONA GÜLMEDİM SONRA HATIRLAYINCA COK ÜZÜLDÜM NİYE GÜLMEDİM DİYE
KATARA GİBİ DÜŞMANLARIMA YIKICI OLUYORUM ASLINDA KATARA BENİM GİBİ SAKINDIR BENDE ÖYLEYİM AMA KIZINCA KATARA GİBİ YIKICI OLUYORUM
ZUKO GİBİ DUYGULARIM KARMA KARIŞIK KİMİNLE ARKADAŞ OLUCAGIMA KARAR VEREMİYORUM HEP ZUKO GİBİ İKİ TARAFTA KALIYORUM
ZUKO GİBİ İLK ÖNCE İSTEDİYİME KARAR VERİYORUM AMA DUYGULARIM BEN BAŞKA YERE GÖTÜRÜYOR ZUKO GİBİ
AZULA GİBİ ÖFKEMİ VE NEFRETİMİ DIŞARI ATMAK İSTİYORUM
TY LEE GİBİ BEN ONUN GİBİ ÖZEL OLMAK İSTİYORUM VE HİSSEDİLMEK İSTİYORUM
ANNG GİBİ BENDE PİŞMANLIKLARIMI UNUTMAYA CALIŞIYORUM
İŞTE BEN
http://sonhavabukucuaang.my-goo.com/profile.forum?mode=viewprofi
master katara
ÖĞRETMEN
ÖĞRETMEN
master katara

TEKNİK : su bükmeyle ilgili bütün teknikler
EŞYA : matara,bükme parşomeni,iyileştirme suyu,maksimum sulu bitkiler,ay ve su tılsımı,
ULUS : su ulusu

MesajKonu: Geri: karekterler ve duygularımız aynımı   karekterler ve duygularımız aynımı Icon_minitimeSalı Mayıs 19, 2009 4:16 pm

KATARA GİBİ BENDE KATARA GİBİ BAZEN ANNE TAVIRLIYIMDIR.3 KARDEŞİM VAR.ANNEM EVDE OLMAYINCA ONLARA BEN BAKIYORUM VE ONLARA BAKMAK HİÇDE KOLAY DEĞİL GEREKEN ZAMANLARDA ONLARA KIZMAK GEREKİYOR.
KATARA GİBİ BENDE KATARA GİBİ HER ZAMAN DUYGUSALIM AMA KİMSEYE HİSSETTİĞİM DUYGULARIMI BELİ ETMEM.
KATARA GİBİ BENDE KATARA GİBİ HER ZAMAN BAŞKALARINA YARDIM ETMEK İSTERİM.BAŞKALARINA YARDIM ETMEK İÇİN OLMADIK İŞLER YAPABİLİRİM.
SOKKA GİBİ HER ZAMAN LİDERLİK DUYGULARIMI DIŞA VURURUM
AANG GİBİ BAZEN BAŞKALARINI KOLAY GÜLDÜRÜRÜM VE ÇOK ESPİRİLİYİMDİR
AZULA GİBİ BAZEN ÖFKEMİ KONTROL EDEMEM.BİR ŞEYE ÖFKELENDİĞİMDE ONUNDA BANA ÖFKELENMESİNİ SAĞLAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM AMA BU BAZI ANLAR İÇİNDİR.
TY LEE GİBİ KENDİMİ BAZEN YALNIZ HİSSEDERİM
ZUKO GİBİ HER ZAMAN İKİ ARADA BİR DEREDE KALIYORUM.HER ZAMAN TARASIZ OLAMAM BİR TARAF SEÇMELİYİM DİYORUM AMA KİMSENİN DUYGULARINI İNCİTMEK İSTEMEM
VE İROH GİBİ ÇAYI ÇOK SEVERİM
Rose Hathaway
Rose Hathaway

MesajKonu: Geri: karekterler ve duygularımız aynımı   karekterler ve duygularımız aynımı Icon_minitimeÇarş. Mayıs 20, 2009 9:46 am

Katara su bükücü demiş ki:
KATARA GİBİ BENDE KATARA GİBİ BAZEN ANNE TAVIRLIYIMDIR.3 KARDEŞİM VAR.ANNEM EVDE OLMAYINCA ONLARA BEN BAKIYORUM VE ONLARA BAKMAK HİÇDE KOLAY DEĞİL GEREKEN ZAMANLARDA ONLARA KIZMAK GEREKİYOR.
KATARA GİBİ BENDE KATARA GİBİ HER ZAMAN DUYGUSALIM AMA KİMSEYE HİSSETTİĞİM DUYGULARIMI BELİ ETMEM.
KATARA GİBİ BENDE KATARA GİBİ HER ZAMAN BAŞKALARINA YARDIM ETMEK İSTERİM.BAŞKALARINA YARDIM ETMEK İÇİN OLMADIK İŞLER YAPABİLİRİM.
SOKKA GİBİ HER ZAMAN LİDERLİK DUYGULARIMI DIŞA VURURUM
AANG GİBİ BAZEN BAŞKALARINI KOLAY GÜLDÜRÜRÜM VE ÇOK ESPİRİLİYİMDİR
AZULA GİBİ BAZEN ÖFKEMİ KONTROL EDEMEM.BİR ŞEYE ÖFKELENDİĞİMDE ONUNDA BANA ÖFKELENMESİNİ SAĞLAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM AMA BU BAZI ANLAR İÇİNDİR.
TY LEE GİBİ KENDİMİ BAZEN YALNIZ HİSSEDERİM
ZUKO GİBİ HER ZAMAN İKİ ARADA BİR DEREDE KALIYORUM.HER ZAMAN TARASIZ OLAMAM BİR TARAF SEÇMELİYİM DİYORUM AMA KİMSENİN DUYGULARINI İNCİTMEK İSTEMEM
VE İROH GİBİ ÇAYI ÇOK SEVERİM
dogru katara gibi birilerinin başı dert deyse onyu kurtarmaya calışırım
zumai4ever
Admin
Admin
zumai4ever

MesajKonu: Geri: karekterler ve duygularımız aynımı   karekterler ve duygularımız aynımı Icon_minitimeÇarş. Mayıs 20, 2009 5:52 pm

zuko gibi hırslıyım arkadaşlarımı seçerken arada kalrım
ateş saçan dumdum adam (sokkaya göre)gibi acımasızım bir şeyi yapmadan bırakmam
mai gibi sıkıcyımdır hiç benle takılmayı sevmesziniz (ama arada çok komik olurum)
sokka gibi bir kötü espilirler yaparım(ama kaliteli espirilerim olabiliryor )onun gibi yeni çözümler aramaktan hiç bıkmam
ty lee gibi deililim:D
KATARA GİBİ HAYALPERETSTİM
mai gibi bazı şeyelere çok sinirlenirim bazen duygular işin içine girince deliririm
mai gibi sevdiğim insanın bana ihanet etmesine dayanamam
yine mai gibi sevdiğim kişiyi asla üzmem (tabi o beni üzmediyse)
Rose Hathaway
Rose Hathaway

MesajKonu: Geri: karekterler ve duygularımız aynımı   karekterler ve duygularımız aynımı Icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 10:37 am

zumai4ever demiş ki:
zuko gibi hırslıyım arkadaşlarımı seçerken arada kalrım
ateş saçan dumdum adam (sokkaya göre)gibi acımasızım bir şeyi yapmadan bırakmam
mai gibi sıkıcyımdır hiç benle takılmayı sevmesziniz (ama arada çok komik olurum)
sokka gibi bir kötü espilirler yaparım(ama kaliteli espirilerim olabiliryor )onun gibi yeni çözümler aramaktan hiç bıkmam
ty lee gibi deililim:D
KATARA GİBİ HAYALPERETSTİM
mai gibi bazı şeyelere çok sinirlenirim bazen duygular işin içine girince deliririm
mai gibi sevdiğim insanın bana ihanet etmesine dayanamam
yine mai gibi sevdiğim kişiyi asla üzmem (tabi o beni üzmediyse)
AVATAR ANNG SEN Bİ ŞET-Y DEMİYCENMİ

karekterler ve duygularımız aynımı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KATARA CEZA AL SANA KAREKTERLER