| Sevdiğimiz müzikler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zukonun Dibi Admin
TEKNİK : ATEŞ EŞYA : ATEŞ BÜKEN HER ŞEY Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 26 Nerden : AŞAĞIDAKİ MAHALLEDEN ULUS : ATEŞ Kayıt tarihi : 08/04/09
| Konu: Sevdiğimiz müzikler Salı Nis. 28, 2009 8:25 pm | |
| Leman SAM=Rüzgar Yusuf GÜNEY=Heder Oldum Beyonce=Single Ladies Whitney HOUSTON=I Wild Always | |
|
| |
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: Geri: Sevdiğimiz müzikler Salı Nis. 28, 2009 8:27 pm | |
| - zukonun dibi demiş ki:
- Leman SAM=Rüzgar
Yusuf GÜNEY=Heder Oldum Beyonce=Single Ladies Whitney HOUSTON=I Wild Always heder oldum aşkına cok güzel şarkı ayla dikmen anlamazdın duman her şeyi yak özgün biz ayrıl dık ve avril | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: Sevdiğimiz müzikler Perş. Nis. 30, 2009 12:59 pm | |
| ceza:yerli plaka,fark var hasat zamanı ve med cezir sagopa kajmer:baytar ve en güzel şarkısı:aptal emo iyi dinle kolera:ne bilirsin le soğuk küvet sirMC:duygusal ergen platonik aşklar albümünün hepsi,kendime küstüm hadise:düm tek tek stir me up deli oğlan ve aşk kolik hakan batın çimen:ne kötü dünya ve kara aşk (cocuk bizim sınıfta) hepsi:4 peynirli pizza ve kalpsizsin gülben ergen:süpriz!! daha bi sürü var ama yazmıyım | |
|
| |
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 27 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: Sevdiğimiz müzikler Ptsi Mayıs 04, 2009 4:02 pm | |
| - zukonun dibi demiş ki:
- Leman SAM=Rüzgar
Yusuf GÜNEY=Heder Oldum Beyonce=Single Ladies Whitney HOUSTON=I Wild Always ceza fark var ve yerli plaka ayla dikmen anlamazdın hadise düm tek tek | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: Sevdiğimiz müzikler Ptsi Mayıs 04, 2009 4:06 pm | |
| ayla dikmenden nefret ediom ben ayh anlamazdım anlamazdım kadarede inanmazdım (tokio hotel bile daha ii şarkı yazıo (bu bnm düşüncem)) | |
|
| |
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 27 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: Sevdiğimiz müzikler Ptsi Mayıs 04, 2009 4:09 pm | |
| - zumai4ever demiş ki:
- ayla dikmenden nefret ediom ben ayh anlamazdım anlamazdım kadarede inanmazdım (tokio hotel bile daha ii şarkı yazıo (bu bnm düşm))
bence çok güzel söylüo he bide jonas brothers ın şarkılarını çok seviyorum | |
|
| |
zumai4ever Admin
| Konu: Geri: Sevdiğimiz müzikler Ptsi Mayıs 04, 2009 4:11 pm | |
| sirmcden :kalbimde bir umut var,doğal milkshake,vay vay vay,penceremibn buğusu (hastasıyım)
I LoVe YoU SiRMC!!!! | |
|
| |
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: Geri: Sevdiğimiz müzikler Ptsi Mayıs 04, 2009 5:00 pm | |
| - zumai4ever demiş ki:
- ayla dikmenden nefret ediom ben ayh anlamazdım anlamazdım kadarede inanmazdım (tokio hotel bile daha ii şarkı yazıo (bu bnm düşüncem))
kızım ben bu şarkıyla yı söyledim herkez beni ayakta alıkışladıLAR YA | |
|
| |
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Sevdiğimiz müzikler Salı Mayıs 05, 2009 5:41 am | |
| ben müzikten nefret ederim | |
|
| |
| Sevdiğimiz müzikler | |
|