| vucudunu dondurma | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rose Hathaway TAKIM KAPTANI AKILLI AVATAR
EŞYA : kazık Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: vucudunu dondurma Ptsi Nis. 20, 2009 8:56 pm | |
| nasıl yani sogutucaz ilk önce titriyceksiniz elerininizihareket ettirmeyin kendinizi soguk ta hissedin ve ve buz yapıp donucak ve rakibinizin attıgı her maddeden bi şey hisetmiyceksiniz acı duymucaksınız | |
|
| |
TEKNİK : 4 element EŞYA : HAVA TOPU,KEŞİŞ GİYSİ,PLANÖR Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : Güney hava tapınağı ULUS : Dört ulus Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: vucudunu dondurma Salı Nis. 21, 2009 2:22 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: vucudunu dondurma Çarş. Nis. 22, 2009 6:11 pm | |
- garip olmuş
dizi anng donmuştu ya onun tekniyi ve cok kolay ama sabır istiyor | |
|
| |
sweet-girl PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme EŞYA : farsomen ay okyanus Mesaj Sayısı : 112 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 11/04/09
| Konu: Geri: vucudunu dondurma Ptsi Mayıs 04, 2009 5:42 pm | |
- garip olmuş
dizi anng donmuştu ya onun tekniyi ve cok kolay ama sabır istiyor kan bükücü katara konuyu cok ilginç buldu | |
|
| |
master katara ÖĞRETMEN
TEKNİK : su bükmeyle ilgili bütün teknikler EŞYA : matara,bükme parşomeni,iyileştirme suyu,maksimum sulu bitkiler,ay ve su tılsımı, Mesaj Sayısı : 63 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 16/05/09
| Konu: Geri: vucudunu dondurma Salı Mayıs 19, 2009 12:01 pm | |
| - KAN BÜKÜCÜ KATARA demiş ki:
- garip olmuş
dizi anng donmuştu ya onun tekniyi ve cok kolay ama sabır istiyor kan bükücü katara konuyu cok ilginç buldu katara su bükücü bu su bükme tekniğini hemen denemeye başladı.birkaç gün sonra bu su bükme tekniğinde harika olacaktı KATARA SU BÜKÜCÜ BUNU YAPABİLDİĞİNE İNANAMADI İYİ YAPIYORDU | |
|
| |
ateşbükücü07
TEKNİK : dünyadakitüm teknikler Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 27 Nerden : anne karnında ULUS : ateş Kayıt tarihi : 14/07/09
| Konu: Geri: vucudunu dondurma Salı Tem. 14, 2009 3:14 pm | |
| bende ders vermek istiyorum | |
|
| |
sweet-girl PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme EŞYA : farsomen ay okyanus Mesaj Sayısı : 112 Nerden : kuzey su kabilesi ULUS : su ulusu Kayıt tarihi : 11/04/09
| Konu: Geri: vucudunu dondurma C.tesi Ağus. 08, 2009 11:41 am | |
| - ateşbükücü07 demiş ki:
- bende ders vermek istiyorum
bu konuyu waterprincessle konuş belki izin verir | |
|
| |
| Konu: Geri: vucudunu dondurma C.tesi Ağus. 08, 2009 1:31 pm | |
| - KAN BÜKÜCÜ KATARA demiş ki:
- ateşbükücü07 demiş ki:
- bende ders vermek istiyorum
bu konuyu waterprincessle konuş belki izin verir hayır vermiyorum arkadaşım toprak ulusunu istiyosan veriyim ona göre bak | |
|
| |
waterbender PROFESYONEL BÜKÜCÜ
TEKNİK : su bükme bitki yönetme EŞYA : parşömen ay okyanus su kolye Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 26 Nerden : güneyli su kabilesi ULUS : su Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: vucudunu dondurma Paz Ağus. 09, 2009 11:40 am | |
| yahu boşverin rp waterbender konuya iyice odaklandı fakat konsantire olması için çalışması lazımdı ve bu teknik ölümcüldür bu yüzden çok korkuyodu | |
|
| |
| vucudunu dondurma | |
|